Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dużo zarobię robiąc questy do 100lvl?

Kanixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomoc ile by mi zajelo robienie questow od 1 lvl do 100 granie 2-3 godziny dziennie ? bo podobno to dobry zarobek alz. gram bladerem 94 lvl ale brak kasy i wlasnie slyszalem ze robienie nowych postaci i robienie questow daja nawet 100kk a sa ludzi ze nabija lvl 100 w pare dni ?

a jak nie to jak zarabiac robic lidy?

Opublikowano

powiem tak do 37 lvl z questów wyciągniesz +10kk wiec opyla sie robić postacie takie do 100 lvl

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Jeżeli będziesz robił tylko i wyłącznie questy to nabijesz 100level w 5/7 dni. Jeżeli grasz krótko to 10 max. Lidy to jest dodatek jak Ci się poszczęści to będziesz miał owocny drop.

Kappa.

Opublikowano

Kiedyś były questy zwane supporterami których już niestety nie ma. Pamiętam, że z tymi questami wyciągałem powyżej 100kk do 100 lv. Możesz także zatrzymywać się przy questach w których jest misja w Copy lid / rs / eod bo codziennie dostajesz po jednej wejściówce. To tyle ode mnie :)

Opublikowano

Z samych questów wyciągniesz ponad 100kk(azl) do 100 lv nie wydając na niepotrzebne pierdoły.Co do lidów na farcie też można zarobić ładnie jak coś konkretnego poleci tak więc jeśli masz czas to lidy również rób.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...